AUTOFIX – ONE-STOP-SHOP VOOR AUTOMOTIVE PROFESSIONALS

Wij houden de wereld van mobiliteit in beweging. Onze kennis en jarenlange ervaring zijn niet alleen jouw garantie, ze zijn ook onze inspiratie om te blijven innoveren en elke uitdaging in de markt een stap voor te zijn.

Professional of particulier? Bij ons vind je alles voor jouw wagen. Van bumper tot bumper en van parts en paints tot tools en support, ons aanbod is breed en onze voorraad groot. Daardoor leveren wij snel en tegen correcte prijzen. We keep you going.

Parts

Voor elke vraag een passend onderdeel. We bieden een ruim gamma onderdelen van eerste montagemerken én budgetlijnen en leveren zo veel mogelijk uit voorraad om jou maximaal te ontzorgen.

Tools

Van de kleinste dop tot de grootste hefbrug, voor garage, carrosserie en industrie, kies bij ons uit alle mogelijke tools en equipment. Bovendien geven we advies bij ons groot gamma diagnoseapparatuur, ADAS-systemen en specifiek gereedschap.

Support

Reken op technische ondersteuning via onze hotline, vanop afstand via onze remote of in ons diagnosecentrum. Ook verhuren we specifieke gereedschappen, voeren we ADAS-kalibraties uit en kan je ook voor data en afstelgegevens bij ons terecht.

Paints

Met een ruim gamma paint, non-paint materialen en equipment van zowel A-merken als budgetvriendelijke alternatieven vind je als carrossier alles wat je nodig hebt. Ook voor industriële lakken en toepassingen.